Πάβλοβα με φράουλα - Το καλοκαιρινό γλυκό που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Πάβλοβα με φράουλα - Το καλοκαιρινό γλυκό που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Φτιάξτε ένα μαστιχωτό γλυκό από μαρέγκα γεμιστή με μαρμελάδα φράουλα και σαντιγί. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα, οπτικά και γευστικά, άκρως εντυπωσιακό.

Υλικά:

  • 150 γρ. ασπράδια, σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 2 βανιλίνες
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη

Για τη σύνθεση

  • 200 γρ. μαρμελάδα φράουλα
  • 250 γρ. σαντιγί
  • 100 γρ. φράουλες

Για το σερβίρισμα

  • 80 γρ. μαρμελάδα φράουλα
  • δυόσμο

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved