Πάβλοβα με φράουλα - Το καλοκαιρινό γλυκό που θα κλέψει τις εντυπώσεις
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Φτιάξτε ένα μαστιχωτό γλυκό από μαρέγκα γεμιστή με μαρμελάδα φράουλα και σαντιγί. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα, οπτικά και γευστικά, άκρως εντυπωσιακό.
Υλικά:
- 150 γρ. ασπράδια, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 βανιλίνες
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
Για τη σύνθεση
- 200 γρ. μαρμελάδα φράουλα
- 250 γρ. σαντιγί
- 100 γρ. φράουλες
Για το σερβίρισμα
- 80 γρ. μαρμελάδα φράουλα
- δυόσμο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com