Αβγόπιτα με καλαμπόκι - Aπολαύστε την ως ορεκτικό ή κυρίως γεύμα
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Μία ιδιαίτερη και εύκολη συνταγή για πίτα που δεν θα σας πάρει πάνω από 15 λεπτά για να την ετοιμάσετε.
Υλικά:
- 850 γρ. φύλλο σφολιάτας
- 150 γρ. καλαμπόκι, σε κονσέρβα
- 2 κρεμμύδια, μέτρια
- 1 σκ. σκόρδο
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 250 γρ. ζαμπόν, κομμένο σε λεπτές φέτες
- αλάτι
- πιπέρι
- 9 αβγά
- νερό, λίγο
- 50 ml ελαιόλαδο, γα το σοτάρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com