Μους σοκολάτα φιστικοβούτυρο με crumble αμυγδάλου - Λαχταριστό γλυκό σε 10 λεπτά
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Ένα οικονομικό και πανεύκολο γλυκό που μπορείτε να φτιάξετε σε δέκα λεπτά και να κλέψετε τις εντυπώσεις στο τραπέζι σας!
Υλικά:
- 400 γρ. τυρί κρέμα
- 150 γρ. φιστικοβούτυρο, απαλό
- 20 γρ. κακάο
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το crumble
- 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 150 γρ. αμύγδαλα, ψιλοκομμένα
- 150 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. σαντιγί
- 20 γρ. φιστίκια, αλατισμένα
- 50 γρ. σάλτσα καραμέλας
- 50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- φύλλα μέντας
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com