Φτιάξτε λαχταριστά κεκάκια με πορτοκάλι και μύρτιλα και απολαύστε τα γιο πρωινό ή πάρτε τα μαζί στην παραλία ή στην βόλτα σας. Τα μικρά σας θα τα λατρέψουν.
Υλικά:
- 250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 220 γρ. ζάχαρη καστανή
- 1 κ.γ. κάρδαμο (κακουλέ), τριμμένο
- 4 αβγά, μεγάλα
- 220 γρ. βούτυρο, μαλακό
- 30 γρ. γάλα
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 3 πορτοκάλια
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 250 γρ. μύρτιλα (blueberries)
- 100 γρ. κουβερτούρα λευκή
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com