Semifreddo σοκολάτας από τον Άκη Πετρετζίκη
Παγωμένο σοκολατένιο γλυκό, καλύτερο και από παγωτό!
Φτιάξτε ένα τέλειο σοκολατένιο Ιταλικό γλυκό κατάψυξης με βελούδινη υφή και τέλεια γεύση. Σερβίρετε με φρέσκα μούρα και λιωμένη κουβερτούρα.
Υλικά:
- 4 αβγά, μεσαία
- 160 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 50 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
- 280 γρ. τυρί κρέμα
Για το σερβίρισμα
- φρέσκα μούρα
- 50 γρ. κουβερτούρα, λιωμένη
- 50 γρ. κουβερτούρα λευκή, λιωμένη
- φύλλα δυόσμου
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com