Καρπουζόπιτα - Μία ιδιαίτερη πίτα δροσερή και πεντανόστιμη
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Φτιάξτε καρπουζόπιτα, την καλοκαιρινή, Κυκλαδίτικη πίτα με σιμιγδάλι, καρπούζι, μέλι και κανέλα.
Υλικά:
- 500 γρ. καρπούζι
- 110 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 50 γρ. ελαιόλαδο, +έξτρα για άλειμμα στο ταψί και πασπάλισμα από πάνω
- 80 γρ. μέλι, +έξτρα για το σερβίρισμα
- 2 κ.σ. σιμιγδάλι, ψιλό
- 1 κ.γ. κανέλα
- 1 κ.σ. σουσάμι, +έξτρα γα το πασπάλισμα
- 1 κ.σ. παπαρουνόσπορο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com