Η συνταγή του Άκη για κλασικό καγιανά (στραπατσάδα)
Η συνταγή για την πιο νόστιμη στραπατσάδα.
Ο καγιενάς ή αλλιώς στραπατσάδα είναι ένα κλασικό ορεκτικό που μπορούμε να απολαύσουμε για πρωινό αλλά και κάθε ώρα της ημέρας. Ο Άκης έχει την τέλει συνταγή και ιδού:
Θα χρειαστείτε:
- 1 κρεμμύδι, ξερό
- 1 σκ. σκόρδο
- 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
- 500 γρ. ντομάτες
- 1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 2 κ.σ. ξίδι βαλσάμικο
- 1 κ.σ. θυμάρι, φρέσκο
- 1 κ.γ. ρίγανη, φρέσκια
- 1 κ.γ. βασιλικό, φρέσκο
- 1 κ.γ. πάπρικα
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 4 αβγά, μεσαία
- 50 γρ. φέτα
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. ρόκα
- 6 ντοματίνια
- 4 φέτες ψωμί, ψημένες
- 20 γρ. φέτα
- ελαιόλαδο, λίγο
- πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com