Φρουτάλια - Η συνταγή του Άκη για την παραδοσιακή ομελέτα της Άνδρου

Απολαύστε την και ως κυρίως γεύμα.

Φρουτάλια - Η συνταγή του Άκη για την παραδοσιακή ομελέτα της Άνδρου

Φτιάξτε την παραδοσιακή ομελέτα της Άνδρου με πατάτες βραστές, σύγκλινο και γραβιέρα. Ένα χορταστικό πιάτο, έτοιμο σε λιγότερο από μία ώρα που μπορείτε να απολαύσετε και ως κυρίως γεύμα.

Υλικά:

  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 300 γρ. πατάτες, βρασμένες
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 200 γρ. σύγκλινο
  • 6 αβγά, μεσαία
  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 50 γρ. γάλα
  • 200 γρ. γραβιέρα, τριμμένη

Για το σερβίρισμα

  • 1 κ.σ. θυμάρι
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved