Φτιάξτε ένα ελαφρύ, καλοκαιρινό γλυκό με βάση από μπισκότα, κρέμα και ζελέ ροδάκινο. Θα το λατρέψουν όλοι στο σπίτι.
Υλικά:
Για τη βάση
- 100 γρ. αμύγδαλα, ωμά
- 100 γρ. μπισκότα τύπου digestive
- 100 γρ. βερίκοκα, αποξηραμένα
- 80 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 2 κ.σ. μέλι
Για την κρέμα
- 10 γρ. φύλλα ζελατίνης
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 450 γρ. τυρί κρέμα
- 50 γρ. μέλι
- 75 γρ. ζάχαρη άχνη
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για το ζελέ ροδάκινο
- 4 φέτες ροδάκινο κομπόστα σε σιρόπι
- 100 γρ. σιρόπι, από την κομπόστα
- 15 γρ. φύλλα ζελατίνης
- ξύσμα λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- φύλλα δυόσμου
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com