Ζουμερές μοσχαρίσιες μπριζόλες με κίτρινο ρύζι
Μια διαφορετική συνταγή για το κυριακάτικο τραπέζι.
Οι μπριζόλες, χοιρινές ή μοσχαρίσιες, στο φούρνο ή στα κάρβουνα, δεν λείπουν ποτέ από ένα οικογενειακό τραπέζι. Ο Άκης Πετρετζίκης προτείνει να δοκιμάσετε μπριζόλες με σάλτσα σόγιας και σπυρωτό κίτρινο ρύζι με πιπεριές και λίγα μυρωδικά. Τι θα χρειαστείτε:
Υλικά
Για τις μπριζόλες
2 μπριζόλες μοσχαρίσιες, χωρίς κόκαλο
2 κ.σ. σάλτσα σόγιας
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
Για το ρύζι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
600 γρ. κίτρινο ρύζι με πιπεριές
250 γρ. νερό, βραστό
πιπέρι
αλάτι
Για το σερβίρισμα
θυμάρι
ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com