Γαλλική συνταγή για κλασική κρεμ μπρουλέ
Δοκιμάστε την!
Η κρεμ μπρουλέ είναι ένα νόστιμο επιδόρπιο στο οποίο δύσκολα μπορείτε να αντισταθείτε, ειδικά αν είστε λάτρεις της κρέμας.Τώρα μπορείτε να τη φτιάξετε μόνοι σας, ακολουθώντας πιστά τη συνταγή του 'Ακη.
Υλικά
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
- 75 γρ. γάλα
- 1 λοβό βανίλιας
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 3 κρόκους, από μέτρια αβγά
Για το σερβίρισμα
- 20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com