Ζουμερά ροδάκινα ψημένα στο BBQ και σπιτική κρέμα ανγκλέζ για ένα καλοκαιρινό γλυκό!
Για την κρέμα anglaise
200 γρ. γάλα, 3,5%
200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 πρέζα αλάτι
4 κρόκους, από μέτρια αβγά
1/4 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Για τα ροδάκινα
6 ροδάκινα
1-2 κ.σ. ηλιέλαιο
Για το σερβίρισμα
1 κ.γ. κανέλα
φύλλα θυμαριού
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com