Μπορείτε κι εσείς να απολαύσετε το παραδοσιακό πιάτο της Ισπανίας με κοτόπουλο, πιπεριές και ρύζι. Έτοιμο σε 30 λεπτά.
Υλικά
600 γρ. νερό
1 πρέζα κρόκο Κοζάνης (σαφράν)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι
1 πιπεριά κόκκινη
1 πιπεριά πράσινη
1 σκ. σκόρδο
200 γρ. κοτόπουλο, μαγειρεμένο, που έχει περισσέψει
150 γρ. ρύζι για ριζότο
1 κ.γ. πάπρικα, καπνιστή
αλάτι
πιπέρι
30 γρ. βούτυρο, παγωμένο
30 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com