Γλώσσα με ντοματίνια και μυρωδικά

Το ψάρι, δυστυχώς είναι από τα φαγητά που τα παιδιά τρώνε με δυσκολία. Επειδή όμως είναι απαραίτητο στο διατροφολόγιο του θα πρέπει να ανακαλύψουμε νέους τρόπους μαγειρικής ώστε να το παρακινήσουμε να το δοκιμάσει. Διαβάστε πως μπορείτε να μαγειρέψετε γλώσσα με μυρωδικά στο φούρνο.

Γλώσσα με ντοματίνια και μυρωδικά

ΥΛΙΚΑ

- 1 κιλό γλώσσα (φιλέτο)

- 10 ντοματίνια

- 1 κρεμμύδι μεγάλο

- 2 κουταλιές σούπας μαϊντανό

- 2 κουταλιές σούπας δυόσμο

- 2 κουταλιές σούπας θυμάρι

- 2 κουταλιές σούπας δεντρολίβανο

- Σκόρδο

- Λάδι

- Αλάτι, πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι ρίξτε το ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί σοτάρετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι με τα ντοματίνια, που έχει κόψει σε μικρά κομμάτια. Μόλις αρχίσει και βράζει ρίξτε όλα τα μυρωδικά και λίγο νερό. Μόλις αρχίζει και πήζει η σάλτσα κατεβάστε το από τη φωτιά. Σ' ένα πυρέξ, στρώστε τα ψάρι αφού το έχετε αλατοπιπερώσει, ρίξτε από πάνω τη σάλτα και μερικές σταγόνες ακόμη λάδι. Σιγοψήστε για 20 με 30 λεπτά και το φαγάκι είναι έτοιμο!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved