Φτιάξτε την πιο νόστιμη και ζουμερή σοκολατόπιτα με επικάλυψη γκανάς σοκολάτας σε χρόνο ρεκόρ!
Υλικά:
- 2 κ.γ. καφέ, στιγμής
- 375 ml νερό
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 60 γρ. ζάχαρη καστανή
- 50 γρ. κακάο
- 90 γρ. βούτυρο
- 60 γρ. κουβερτούρα
- 100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 70 ml γάλα, 3,5%
- 1 κρόκο
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 βανιλίνη
Για το σερβίρισμα
- παγωτό, της αρεσκείας σας
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com