Panzanella: Η καλοκαιρινή σαλάτα με την ντομάτα και το ψωμί
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Φτιάξτε κι εσείς την κλασική ιταλική καλοκαιρινή σαλάτα με το ψωμί που σας έχει περισσέψει.
Υλικά:
- 250 γρ. ψωμί
- 80 γρ. ελαιόλαδο
- πιπέρι
- 3-4 ντομάτες, μέτριες
- 1 αγγούρι, μικρό
- 70 γρ. ελιές, σε ροδέλες
- 8 αντζούγιες, σε φιλέτα
- 1 κ.σ. ξίδι
- 1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
- αλάτι
- φύλλα δυόσμου
Δείτε τη διαδικασία στο akispetertzikis.com