Ακολουθήστε τη συνταγή του Άκη και φτιάξτε τις πιο νόστιμες πιπεριές τουρσί Μπορείτε να τις διατηρήσετε στο βάζο για έναν χρόνο.
Υλικά:
- 500 γρ. πιπεριές, μικρές
- 3 σκ. σκόρδο
- 1 κ.γ. σπόρους κόλιανδρου
- 1 φύλλο δάφνης
- 1/2 λεμόνι, τις φλούδες του
- 2 κ.σ. σιναπόσπορο, κίτρινο
- 1/4 ματσάκι άνηθο
- 500 γρ. νερό
- 250 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 250 γρ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 1 κ.σ. αλάτι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetertzikis.com