Vegan γιαούρτι από γάλα καρύδας - Πώς θα το φτιάξετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Φτιάξτε με τα χεράκια σας σπιτικό γιαούρτι με γάλα καρύδας, ιδανικό και για χορτοφάγους και απολαύστε το με μαρμελάδα φράουλας και μύρτιλα.
Υλικά:
- 2 κ.γ. αγάρ αγάρ, σε σκόνη
- 60 γρ. νερό
- 750 γρ. γάλα καρύδας
- 1 κάψουλα προβιοτικό συμπλήρωμα, vegan
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. μαρμελάδα φράουλα
- 100 γρ. μύρτιλα (blueberries)
Δείτε τη διαδικασία στο akispetertzikis.com