Μια κλασική, δροσερή, αμερικάνικη σαλάτα από τη Νέα Υόρκη με μήλο, σέλινο, καρύδια και ρεβίθια.
Υλικά:
Για το dressing
- 160 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 κ.γ. κύμινο
- 1/2 κ.γ. μπούκοβο
- 1 κ.γ. μουστάρδα, dijon
- 2 κ.σ. ξίδι
- 1 κ.γ. μέλι
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- 1/4 κ.γ. πιπέρι
Για τη σαλάτα
- 600 γρ. ρεβίθια
- ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
- 2 στικ σέλερι
- 1 κρεμμύδι
- 1/2 μήλο κόκκινο
- 200 γρ. σταφύλια
- 1/4 ματσάκι μαϊντανό
- 200 γρ. σπανάκι
- 70 γρ. καρύδια
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com