Φτιάξτε σπιτική μαγιονέζα με σκόρδο σε μόλις πέντε λεπτά και χρησιμοποιήστε την στα σνακ ή για να συνοδεύσετε τα πιάτα σας.
Υλικά:
- 1 κρόκο, από μεσαίο αβγό
- 1 κ.σ. ξίδι, από λευκό κρασί
- 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
- 2 κ.γ. μουστάρδα
- 30 γρ. ελαιόλαδο
- 220 γρ. ηλιέλαιο
- 1-2 κ.σ. νερό, αν χρειαστεί
- αλάτι
- πιπέρι
- 1 κ.γ. κοφτό σκόρδο, σε σκόνη
- θυμάρι, φρέσκο, για σερβίρισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com