Ψωμί παντζαριού με αλεύρι ολικής άλεσης - Πώς θα το φτιάξετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Σπιτική συνταγή για αρωματικό ψωμί με παντζάρι, κολοκύθα και απλά υλικά.
Υλικά:
- 150 γρ. παντζάρι, (1 βολβό)
- 200 γρ. κολοκύθα
- 500 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ., + έξτρα για το αλεύρωμα του πάγκου και το πασπάλισμα
- 16 γρ. μαγιά ξηρή
- 50 γρ. μέλι
- 70 γρ. ηλιέλαιο, + έξτρα για το άλειμμα του μπολ
- 20 γρ. αλάτι
- 450 γρ. νερό
Δείτε τη διαδιακασία στο akispetretzikis.com