Τυρί από κάσιους ιδανικό για όσους αποφεύγουν τη γλουτένη
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Φτιάξτε ένα ιδιαίτερο τυρί από κάσιους με υπέροχη γεύση και πλούσιο σε καλά λιπαρά.
Υλικά:
- 250 γρ. κάσιους
- 150 γρ. νερό
- 1 σκ. σκόρδο
- 15 γρ. διατροφική μαγιά
- χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
Για το σερβίρισμα
- παξιμάδια χαρουπιού
- 2 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κ.γ. μπούκοβο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com