Κρεπ σουζέτ - Εύκολη συνταγή για γλυκό με κρέπες

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Φτιάξτε ένα γαλλικό γλυκό, κρέπες βουτηγμένες σε αρωματική σάλτσα καραμέλας με πορτοκάλι. Θα τη λατρέψετε!

Υλικά:

  • 3 πορτοκάλια
  • 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
  • 200 γρ. νερό
  • 70 γρ. βούτυρο
  • 1 κ.γ. γλυκάνισο, σε σπόρους
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 80 γρ. κονιάκ
  • 5 κρέπες

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved