Κρεπ σουζέτ - Εύκολη συνταγή για γλυκό με κρέπες
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Φτιάξτε ένα γαλλικό γλυκό, κρέπες βουτηγμένες σε αρωματική σάλτσα καραμέλας με πορτοκάλι. Θα τη λατρέψετε!
Υλικά:
- 3 πορτοκάλια
- 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 200 γρ. νερό
- 70 γρ. βούτυρο
- 1 κ.γ. γλυκάνισο, σε σπόρους
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 πρέζα αλάτι
- 80 γρ. κονιάκ
- 5 κρέπες
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com