Φτιάξτε την παραδοσιακή τυρόπιτα σε γλυκιά εκδοχή με τραγανό φύλλο, ανθότυρο, τυρί κρέμα και μέλι.
Υλικά:
Για τη γέμιση
- ΄5 αβγά, μεσαία
- 300 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.γ. κανέλα
- 600 γρ. ανθότυρο
- 500 γρ. τυρί κρέμα
Για τη σύνθεση
- 100 γρ. βούτυρο, λιωμένο
- 450 γρ. φύλλο κρούστας για γλυκά
- 20 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
- πιπέρι
- μέλι
- δυόσμο
- κανέλα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com