Μία εύκολη συνταγή για ζουμερό κέικ με μήλο, αλεύρι χωρίς γλουτένη, ζάχαρη και λάδι καρύδας και γιαούρτι.
Υλικά:
- 1 μήλο κόκκινο
- 170 γρ. ζάχαρη καρύδας
- 2 κ.σ. κανέλα, σε σκόνη
- 1 κ.σ. λάδι καρύδας
- 1 πρέζα αλάτι
- 150 γρ. σάλτσα μήλου
- 120 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 2 αβγά
- 250 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, χωρίς γλουτένη
- 1 κ.γ. σόδα μαγειρική
Για το σερβίρισμα
- ζάχαρη άχνη
- κανέλα
Δείτε τη διαδιακσία στο akispetretzikis.com