Η συνταγή του Άκη για τις πιο νόστιμες αβγοφέτες
Φτιάξτε πεντανόστιμες και τραγανές αβγοφέτες εύκολα και γήγορα με αυτή τη συνταγή.
Σαββατοκύριακο έρχεται, φτιάξτε το κλασικό αγαπημένο γαλλικό φρυγανισμένο ψωμί για το καλύτερο brunch ή πρωινό.
Υλικά:
- 200 γρ. γάλα
- 3 αβγά
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 30 γρ. ζάχαρη καστανή
- ξύσμα πορτοκαλιού, από 1 πορτοκάλι
- 300 γρ. ψωμί για τοστ
- σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σερβίρισμα
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. κανέλα, σε σκόνη
- 2 κ.σ. μέλι
- 50 γρ. καρύδια
- δυόσμο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com