Ζαμπονοκασερόπιτα με κανταΐφι - Αξίζει να τη δοκιμάσετε

Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.

Ζαμπονοκασερόπιτα με κανταΐφι - Αξίζει να τη δοκιμάσετε

Ένας ξεχωριστό κανταϊφι με αλμυρή γέμιση, ζαμπόν, μανιτάρια και μπεσαμέλ. Μπορείτε να το σερβίρετε ως ορετικό ή να το απολαύσετε ως σνακ κάθε ώρα της ημέρας.

Υλικα:

  • 500 γρ. κανταΐφι
  • ελαιόλαδο
  • 200 γρ. ζαμπόν, καπνιστό, σε κομμάτια
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 250 γρ. μανιτάρια champignon

Για την μπεσαμέλ

  • 250 γρ. βούτυρο
  • 6 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
  • 800 γρ. γάλα
  • 2 αβγά
  • 300 γρ. mix τυριών, που λιώνουν, τριμμένα
  • μαϊντανό
  • 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
  • πιπέρι
  • αλάτι

Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved