Ζαμπονοκασερόπιτα με κανταΐφι - Αξίζει να τη δοκιμάσετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Ένας ξεχωριστό κανταϊφι με αλμυρή γέμιση, ζαμπόν, μανιτάρια και μπεσαμέλ. Μπορείτε να το σερβίρετε ως ορετικό ή να το απολαύσετε ως σνακ κάθε ώρα της ημέρας.
Υλικα:
- 500 γρ. κανταΐφι
- ελαιόλαδο
- 200 γρ. ζαμπόν, καπνιστό, σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 250 γρ. μανιτάρια champignon
Για την μπεσαμέλ
- 250 γρ. βούτυρο
- 6 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 800 γρ. γάλα
- 2 αβγά
- 300 γρ. mix τυριών, που λιώνουν, τριμμένα
- μαϊντανό
- 1 κ.γ. πάπρικα, γλυκιά
- πιπέρι
- αλάτι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com