Αν σας αρέσουν οι αγκινάρες, φτιάξτε ένα κλασικό πιάτο από την Ινδία, με σάλτσα , πολλά μπαχαρικά και ρύζι μπασμάτι!
Υλικά
• 1 κρεμμύδι
• 1 σκ. σκόρδο
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 750 γρ. αγκινάρες
• 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
• 20 γρ. βασιλικό
• 20 γρ. δυόσμο
• 1/4 ματσάκι κόλιανδρο
• 20 γρ. τζίντζερ
• 1 πιπεριά τσίλι
• 1 κ.σ. garam masala
• αλάτι
• πιπέρι
• 400 γρ. κρέμα καρύδας
• 300 γρ. νερό
Για το σερβίρισμα
• κόλιανδρο
• πιπεριά τσίλι
• ρύζι μπασμάτι
• 1 λάιμ
• chutney ντομάτας
• γιαούρτι στραγγιστό
• papadums
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com