Αυτό το κέικ έχει ελαφρώς πικάντικη αλλά παράλληλα και γλυκιά γεύση. Ο ανανάς και το τζίντζερ κάνουν τη διαφορά.
Υλικά
100 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. ζάχαρη καστανή
3 αβγά
200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
200 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.σ. εκχύλισμα βανίλιας
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γ. τζίντζερ, τριμμένο
1/2 κ.γ. κανέλα
120 γρ. καρύδα, τριμμένη
200 γρ. ανανά, κομμένο σε κομμάτια 1εκ. + έξτρα φέτες για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com