Γιορτάστε την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών με μία ευφάνταστη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη. Αξιοποιήστε τα βρασμένα σπαγγέτι που έχουν περισσέψει και φτιάξτε μία διαφορετική pizza με μοτσαρέλα και ντομάτα.
Υλικά:
- 200 γρ. σπαγγέτι, βρασμένα
- 100 γρ. σάλτσα ντομάτας, ή ντομάτα κονκασέ
- 1 αβγό
- 50 γρ. φρυγανιά τριμμένη
- 150 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- φύλλα βασιλικού, προαιρετικά
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com