Φτιάξτε μοσχαράκι κοκκινιστό, απλώστε σε φύλλο κουρού και σερβίρετε με πατάτες τηγανητές. Το τελικό αποτέλεσμα θα σας ανταμoίψει.
Υλικά:
Για τη γέμιση
- 8-10 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κιλό μοσχάρι, ποντίκι
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
- 2 κρεμμύδια
- 3 καρότα
- 1 κ.σ. θυμάρι
- 1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
- 150 γρ. κρασί κόκκινο
- 100 γρ. ζωμό, βοδινού
- 3 φύλλα δάφνης
Για τη σύνθεση
- 320 γρ. ζύμη κουρού
- 50 γρ. φέτα, τριμμένη
- 300 γρ. πατάτες τηγανητές
- 150 γρ. mix τυριών
Για το σερβίρισμα
- θυμάρι
- πιπέρι
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com