Aβγά μιμόζα: Η φανταστική συνταγή του Άκη Πετρετζίκη
Πώς θα φτιάξετε τα αβγά μιμόζα.
Φτιάξτε ένα νόστιμο και εύκολο ορεκτικό με αβγά γεμιστά με κρόκο μαγιονέζα, μουστάρδα και πάπρικα!
Υλικά
6 αβγά, σε θερμοκρασία δωματίου
2 κ.σ. ξίδι
50 γρ. μαγιονέζα
1 κ.σ. πάπρικα
1 κ.σ. θυμάρι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
30 γρ. μουστάρδα, απαλή
Για το σερβίρισμα
1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάπρικα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com