Αφράτη πουτίγκα ψωμιού από τον Άκη Πετρετζίκη

Ένα πανεύκολο ορεκτικό!

Μέσα σε 30 λεπτά έχετε έτοιμη μια αλμυρή και αφράτη πουτίγκα με ψωμί, ζαμπόν και παρμεζάνα. Μικροί – μεγάλοι θα ενθουσιαστούν.

Υλικά

1 κ.σ. ελαιόλαδο, για το ταψί
400 γρ. ψωμί
200 γρ. ζαμπόν
5 αβγά, μέτρια
500 γρ. γάλα, 3,5%
1 κ.σ. μουστάρδα, ντιζόν
1 κ.γ. σκόρδο, σε σκόνη
αλάτι
πιπέρι
50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

Για το σερβίρισμα

θυμάρι, ψιλοκομμένο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved