Κρέπες από σπανάκι με μανιτάρια και κρέμα κάσιους - Μοναδικές στη γεύση
Διαφορετικές και νόστιμες.
Συνταγή για σπιτικές αλμυρές κρέπες με γέμιση χωρίς γλουτένη. Τρώγονται όλες τις ώρες ακόμα και ως κυρίως γεύμα.
Υλικά
Για τις κρέπες
2 αβγά, μέτρια, σε θερμοκρασία δωματίου
1 κρόκο
220 γρ. γάλα
100 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη
100 γρ. σπανάκι
3 κ.σ. ηλιέλαιο, για το τηγάνι
Για την κρέμα κάσιους
80 γρ. κάσιους
70 γρ. νερό
1/2 κ.γ. αλάτι
50 γρ. δαμάσκηνα
1 κ.σ. μαϊντανό
1/2 κ.γ. μπούκοβο
100 γρ. μανιτάρια champignon
1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. ηλιέλαιο, για το τηγάνι
πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com