Ο αγαπημένος τραχανάς μπορεί να μαγειρευτεί και διαφορετικά προσθέτοντας μανιτάρια αλλά και καπνιστό ζαμπόν. Σερβίρετε με κομμάτια φέτα, κρίθινο παξιμάδι σπασμένο, μαϊντανό και κρεμμυδάκι!
Υλικά
- 150 γρ. ζαμπόν, καπνιστό
- 1 κρεμμύδι, μεγάλο
- 3 σκ. σκόρδο
- 500 γρ. μανιτάρια champignon
- 800 γρ. ντομάτα κονκασέ
- 200 γρ. τραχανά γλυκό
- 1 κύβο βοδινού
- θυμάρι, ξερό
- αλάτι
- πιπέρι
- 2 πρέζες ζάχαρη κρυσταλλική
- 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com