Σπιτικό, χειροποίητο ψωμί, με αλεύρι ολικής άλεσης και ελιές. Μπορείτε να το απολαύσετε για πρωινό, ή σνακ κάθε ώρα της ημέρας.
Υλικά:
- 150 γρ. ελιές, μαύρες ροδέλες
- 2 κρεμμύδια, μικρά, ξερά
- 2 κ.σ. θυμάρι, ξερό
- 250 γρ. αλεύρι χωριάτικο
- 250 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης
- 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. αλάτι, (ανάλογα και με το πόσο αλμυρές είναι οι ελιές)
- 160 γρ. ελαιόλαδο
- 380 γρ. χυμό πορτοκαλιού
- 150 γρ. φέτα, σπασμένη στα χέρια
- σουσάμι, μαύρο για πασπάλισμα
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com