Χριστουγεννιάτικο γλυκό: Μιλφέιγ με raspberries από τον Άκη
Τραγανό και κρεμώδες ταυτόχρονα.
Συνταγή για τραγανό mille-feuille με σπιτική κρέμα και σμέουρα, ιδανικό για τα Χριστούγεννα.
Σημειώστε τα υλικά που θα χρειαστείτε:
Υλικά
Για τα φύλλα
12 φύλλα κρούστας για γλυκά
240 γρ. βούτυρο, λιωμένο
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για την κρέμα
250 γρ. γάλα, 3,5%
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
2 κρόκους, από μέτρια αβγά
25 γρ. κορν φλάουρ
20 γρ. βούτυρο
Για τη σύνθεση
150 γρ. σμέουρα (raspberries)
Για το σερβίρισμα
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
1 κ.σ. κανέλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com