Φτιάξτε εύκολα και γρήγορα τα παραδοσιακά μουστοκούλουρα με μαλακή υφή και τέλεια γεύση.
Υλικά
100 γρ. σπορέλαιο
100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2 κ.σ. κακάο
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο
1/2 κ.γ. γαρίφαλο
1 κ.γ. κανέλα
1 πρέζα αλάτι
150 γρ. πετιμέζι
200 γρ. χυμό πορτοκαλιού
1 κ.γ. σόδα μαγειρική
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
100 γρ. σουσάμι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com