Λαχταριστά κεφτεδάκια γεμιστά με μοτσαρέλα

Αυτό το φαγητό είναι βέβαιο ότι θα αρέσει στα παιδιά.

Αφράτα, σπιτικά, χοιρινά κεφτεδάκια με τυρί σε αρωματική κόκκινη σάλτσα ντομάτα. Ακόμα μια συνταγή του Άκη Πετρετζίκη που πρέπει να δοκιμάσετε.

Υλικά

1 φέτα ψωμί, χωρίς κόρα
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 κ.γ. μπούκοβο
1 κ.γ. μάραθο, σπόροι
2 κ.σ. ελαιόλαδο, + έξτρα για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι
450 γρ. κιμά χοιρινό
320 γρ. μοτσαρέλα, σε μπαλάκια
αλεύρι γ.ο.χ.

Για τη σάλτσα

1 σκ. σκόρδο
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. θυμάρι
αλάτι
πιπέρι
1 κ.σ. ξίδι
1 κ.γ. ζάχαρη κρυσταλλική
400 γρ. ντομάτα κονκασέ
125 γρ. νερό

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved