Burritos με κιμά κοτόπουλου: Γευστικό και χορταστικό σνακ έτοιμο σε 15 λεπτά
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Ένα κλασικό μεξικάνικο πιάτο με κοτόπουλο, φασόλια και ρύζι μπασμάτι που μπορείτε να φτιάξετε κι εσείς πανεύκολα. Απολαύστε το ως σνακ ή και κυρίως γεύμα.
Υλικά:
1 κρεμμύδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκ. σκόρδο
300 γρ. κιμά κοτόπουλο
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. κύμινο
1 κ.γ. πάπρικα
1 πιπεριά τσίλι
4 τορτίγιες
200 γρ. mix τυριών
100 γρ. καλαμπόκι
100 γρ. φασόλια, κόκκινα, κονσέρβα
100 γρ. ντοματίνια
200 γρ. ρύζι μπασμάτι, μαγειρεμένο
1/4 ματσάκι κόλιανδρο
Για το σερβίρισμα
κόλιανδρο
πιπεριά τσίλι
ντοματίνια
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com