Αφράτο και τραγανό ατομικό μιλφέιγ από τον Άκη Πετρετζίκη

Δεν έχετε δοκιμάσει νοστιμότερο.

Εύκολη συνταγή για να φτιάξετε το αγαπημένο σας γλυκό με τραγανό φύλλο σφολιάτας και αφράτη κρέμα.

Υλικά

Για την κρέμα montée

5 γρ. φύλλα ζελατίνης
220 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
50 γρ. γλυκόζη
180 γρ. κουβερτούρα λευκή
330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη

Για τη σύνθεση

450 γρ. φύλλα κρούστας για γλυκά
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

Για το σερβίρισμα

ζάχαρη άχνη
δυόσμο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved