Ατομικό μιλφέιγ με τραγανό φύλλο και βελούδινη κρέμα
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Φτιάξτε το αγαπημένο σας mille-feuille με τραγανό φύλλο κρούστας και μια βελούδινη κρέμα λευκής σοκολάτας. Ιδανικό γλυκό και για να το σερβίρετε στους καλεσμένους σας το βράδυ του ρεβεγιόν.
Υλικά:
Για την κρέμα montée
5 γρ. φύλλα ζελατίνης
220 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
50 γρ. γλυκόζη
180 γρ. κουβερτούρα λευκή
330 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, παγωμένη
Για τη σύνθεση
450 γρ. φύλλα κρούστας για γλυκά
50 γρ. βούτυρο, λιωμένο
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Για το σερβίρισμα
ζάχαρη άχνη
δυόσμο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com