Φτιάξτε το παραδοσιακό γλύκισμα με μέλι και καρύδια. Είναι τραγανές και …μελένιες. Από τις πιο νόστιμες δίπλες που έχετε δοκιμάσει.
Υλικά
500 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
5 αβγά, μεσαία
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα αλάτι
2 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
1-2 κ.σ. νερό, προαιρετικά
400 ml σπορέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το σιρόπι
800 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
800 γρ. νερό
2 στικ κανέλα
χυμό λεμονιού, από 1/2 λεμόνι
50 γρ. μέλι
Για το σερβίρισμα
μέλι
καρύδια, σπασμένα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com