Μαρέγκες με πορτοκάλι και κάρδαμο - Πώς θα τις φτιάξετε
Μία συνταγή του Άκη Πετρετζίκη.
Γιορτινές τραγανές μαρέγκες για να τις απολαύσετε με τα παιδιά και τους φίλους σας τις μέρες αυτές. Το κάρδαμο θα κάνει τη διαφορά.
Υλικά:
4 ασπράδια
130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
100 γρ. ζάχαρη άχνη
1/2 κ.σ. κάρδαμο (κακουλέ), τριμμένο
ξύσμα πορτοκαλιού, από 1-2 πορτοκάλια
50 γρ. αμύγδαλο φιλέ, καβουρδισμένο
Δείτε τη διαδικασία στο akispetretzikis.com