Τα γιουβαρλάκια είναι η καλύτερη επιλογή για τα παιδιά προκειμένου να φάνε σούπα. Φτιάξτε τα με κοτόπουλο, ρύζι γλασέ και αβγολέμονο. Είναι τόσο λαχταριστά.
Υλικά
Για τα γιουβαρλάκια
1 κρεμμύδι
1 σκ. σκόρδο
500 γρ. κιμά κοτόπουλο
2 κ.σ. άνηθο
1 κ.σ. δυόσμο
1 κ.σ. κύμινο
150 γρ. ρύζι γλασέ
αλάτι
πιπέρι
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 1/2 λίτρο νερό
1 κύβο κότας
φλούδες λεμονιού, από 1 λεμόνι
1 φύλλο δάφνης
Για το αβγολέμονο
ξύσμα λεμονιού, από 2 λεμόνια
χυμό λεμονιού, από 2 λεμόνια
2 κρόκους
αλάτι
πιπέρι
1 κ.γ. κορν φλάουρ
1 κ.σ. άνηθο
Για το σερβίρισμα
άνηθο
πιπέρι
ελαιόλαδο
λεμόνι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com