Μία υγιεινή ψαρόσουπα πλούσια σε βιταμίνες με πεσκανδρίτσα και λαχανικά είναι ότι πρέπει μετά το φαγοπότι των διακοπών.
Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι :
1-1,2 κιλά πεσκανδρίτσα, καθαρισμένη από εντόσθια, βράγχια και δέρμα
1 1/2 λίτρο ζωμό, λαχανικών
1 κρεμμύδι, μεγάλο
2 καρότα
2 κλ. σέλερι
3 πατάτες, μεσαίες
4 κλ. σέλινο
1 κλ. δεντρολίβανο
1 αστεροειδή γλυκάνισο
2 φύλλα δάφνης
1 πιπεριά τσίλι
αλάτι
πιπέρι
ξύσμα λεμονιού, από 1 λεμόνι
χυμό λεμονιού, από 1 λεμόνι
4-8 κ.σ. ελαιόλαδο,
για το σερβίρισμα
θυμάρι, για το σερβίρισμα
1 λεμόνι, για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com