Αγκινάρες γεμιστές με γραβιέρα και κάπαρη στο φούρνο

Μαγειρέψτε τις αγκινάρες με γραβιέρα.

Μία πολύ νόστιμη και ιδιαίτερη συνταγή για αγκινάρες είναι αυτή με γραβιέρα και κάπαρη ψητές στον φούρνο

Υλικά

5 κ.σ. ελαιόλαδο, χωρισμένο στα δύο
250 γρ. κρεμμύδι, κομμένο
2 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
2 κ.γ. θυμάρι, φρέσκο, ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. μάραθο, σε σπόρους, τριμμένους
250 γρ. ψωμί τριμμένο
80 γρ. γραβιέρα, τριμμένη
2 κ.σ. κάππαρη, πλυμένη και σουρωμένη
4 αγκινάρες, καθαρισμένες, χωρίς κοτσάνια
180 γρ. κρασί λευκό, ξηρό
190 γρ. ζωμό, κοτόπουλο

Δείτε την εκτέλεση της συνταγής akispetretzikis.com

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved