Συνταγή για λαχταριστά ριγκατόνι με κολοκύθα και μπέικον
Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια δοκιμάστε τη συγκεκριμένη συνταγή.
Αυτά τα ζυμαρικά έχουν τα αρώματα της κολοκύθας και του φασκόμηλου. Προσθέτετε την τριμμένη γραβιέρα και την ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Υλικά
150 γρ. μπέικον, ολόκληρο σε κύβους
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ψιλοκομμένο
10 φύλλα φασκόμηλου, φρέσκο, ψιλοκομμένο
500 γρ. κολοκύθα, καθαρισμένη από φλούδα και σπόρους, κομμένη σε κύβους 1 εκ.
1 κύβο κότας
800 γρ. νερό, καυτό
500 γρ. ριγκατόνι
αλάτι
πιπέρι
150 γρ. γραβιέρα, τριμμένη + έξτρα για το σερβίρισμα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο akispetretzikis.com